Odgovor i razjašnjenja

Juče, 12.maja 2019. oko 17.00 časova, ponovo se oglasila i dalje anonimna „Telegrafska agencija“ smenjene Uprave Jevrejske opštine Beograd na čelu sa Danilom Medićem, koja sebe naziva „InfoJob“.

„InfoJob“, u najboljem maniru iz vremena „Informbiro“-a, i dalje proizvodi laži, uvrede i klevete, smatrajući da će, ponavljenjem jednom izrečene neistine ili lepeze neistina, neko u to poverovati.

Članstvo jevrejske zajednice u Srbiji nije do sada poverovalo niti veruje ovakvim podlim insinuacijama.

Napis ima samo jedan cilj – a to je: moja diskreditacija sa  namerom stvaranja privida da se radi o ličnom sukobu.

Ne, to nije istina! Sukob je  nastao unutar Jevrejske opštine Beograd, gde se velika većina članstva pobunila protiv interesne grupe oko smenjene Uprave, koja je pokušala  da preotme i  za sebe privatizuje Jevrejsku opštinu Beograd.

Sukob se razrešio unutar Jevrejske opštine Beograd. Na Izbornoj Skupštini 17.marta 2019. godine, članstvo Jevrejske opštine Beograd donelo je jasnu i konačnu odluku.

 Zbog toga, jevrejska zajednica u Srbiji i ja lično podržavamo legalno izabrano Veće JOB-a na čelu sa  predsednikom Aleksandrom Jinkerom.

U pismu pod naslovljenom „Zabrinjavajuća vest iz Poljske“, autor teksta pod imenom „InfoJob“, naveo je toliko neistina, uvreda i kleveta da se to ne može pobrojati, a  sam tekst je jedna zbrkana gomila iskonstruisanih besmislica, koje nisu vredne odgovora.

Pod imenom „InfoJob“ ne krije se neki aparat ili mašina već fizička lica, autor ili autori teksta, koji imaju imena i prezimena i koji treba da  potpisuju to šta su napisali i preuzmu odgovornost za napisano. Očekujem njihova imena.

                                                                                                   Robert Sabadoš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.