BROJANJE

Ponekad mislim da su ljudi koji su još okupljeni oko bivšeg predsednika naše Opštine beskrajno glupi ili bolesnog uma. Srećom, nema ih mnogo.

Pisali su pljujući po svima nama koji smo ukazali poverenje predsedniku SJOS Robertu Sabadošu, predsedniku JOB Saši Jinkeru i našem rabinu Isaku Asielu, tvrdeći, između ostalog, i kako nas je svega tridesetak. Ne znamo ko to tamo piše takve gluposti: da li je to neko poremećenog uma, neko ko ne ume da broji dalje od trideset, neko ko je toliko kvaran da piše neistine ne obazirući se na to da će njegove škrabotine neko zaista i čitati, ili neko izvanredno poslušan pa piše ono što mu neki njegov gazda naređuje.

Ipak, za svaki slučaj, uz ovaj tekst prilažem tri lepe fotografije. Prva je snimljena u sali hotela ZIRA 02.12.2018, a druga u sali naše Opštine 17.03.2019. godine. Na njima smo snimljeni mi koji smo ukazali poverenje našim predsednicima SJOS i JOB i rabinu Isaku Asielu. Uzgred budi rečeno, na glasanju nas je bilo više nego što se na slici može videti, jer jedan deo članova koji su glasali nije snimljen.

Treća slika je snimljena na Adi, za praznik Lag Baomer, gde smo se skupili da provedemo jedan lep dan, ne misleći na probleme koje nam prave onaj bivši i njegov nesretni brojač. Svako ko ume da broji uveriće se da nas je više od trideset. Predlažem onome ko je pisao kako nas je svega tridesetak, ako ume da broji, da izbroji koliko nas je na priloženim snimcima diglo ruke, ali neka prethodno izbroji koliko je fanova bivšeg predsednika snimljeno na raznim njihovim akcijama.

Razlika je neuporediva u našu korist.

S.A. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.