Čestitamo godišnjicu novoj Upravi JOB

U vreme vanrednog stanja, kada nije mogla da sazove Skupštinu, uprava JOB je putem emaila obavestila članstvo o godišnjem izveštaju. U tom izveštaju je i deo finansijskog pregleda sa podacima do kojih je uprava mogla da dođe.

Smenjena uprava na čelu sa Medićem i ostalima

dve i po godine NIJE podnela finansijki izveštaj ili pregled. U istom periodu, smenjena uprava održala je samo jednu jedinu Skupštinu. Na toj Skupštini dobijao je reč samo mali broj članova okupljenih oko Medića i Veća, dok svima ostalima koji su se prijavljivali da govore to nije omogućeno. Čak ni rabinu Isaku nije data reč, iako se javljao u više navrata. Situacija tužna, ružna i sramotna.

ADMINISTRATOR

4 thoughts on “Čestitamo godišnjicu novoj Upravi JOB

  1. Branka says:

    Hvala Glasu Razuma na velikom trudu, radu, istrajnosti i umešnosti prilikom raskrinkavanja zlodela smenjene uprave JOB, organizaciji Vanredne skupštine, koja nas je potpuno osvestila i pokrenula, kao i na informisanju o svemu što doprinosi zadatom cilju: vraćanje naše opštine u normalne i zakonite tokove.

  2. Raka says:

    Svaka cast novoj upravi JOB da je uspela da ozivi sve aktivnosti nase zajednice. Ziveli smo bez para, molili JDC za donacije i pomoc, uvek su nam falile pare za razne obaveze i placanja – ali smo ziveli i imali neki jevrejski program. Davali smo sve od sebe i odrzavali tradiciju – sve dok nisu dosli ovi smenjeni. Pare, gramzivost, politicke ambicije, otimacina – strava sta nam se desavalo. Najlepse je sto su aktivnosti sa novom upravom ponovo ozivele – i nastavice se cim se ova vanredna situacija prodje. Jedna clanica Zlatnog srca mi rece onomad: Jel vidis kako vise nema mrznje, sad mi je drago da dolazim i uzivam u druzenju. Trazim od smenjenih – (redakcijo, jel si mogla komicnije fotografije da objavis!?) – da nam vise ni ne privire na vrata. Zelimo da nastavimo bez njih. Hvala Upravo JOB na ovom izvestaju.

  3. Dejan Popov says:

    Svaka čast „novoj“ upravi što je nelegalno izabrana i što je pokazala na delu da radi upravo sve ono protiv čega se navodno bori. Čestitam vam posebno niste što niste održali godišnju skupštinu. Ne samo da niste, nego ste ponovo pokušali da krivicu za to prebacite na koronu, kao što ste pokušali da, lažima, podmetnete kukavičije jaje i odgovornost za nasilnu okupaciju sinagoge prebacite sa sebe na druge, oponašajući paljenje Rajhstaga. Jevrejski estabišment je kriv u celini što su Jevreji dočekali krizu opasnu za opstanak potpuno nepripremljeni i opljačkani od svog novca. Neka vam sudi Bog koji je ubio milion i po jevrejske dece a da nije trepnuo. Kako će tek da sudi vama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *