5 thoughts on “DEBAKL D. MEDIĆA U DUELU SA ISAKOM ASIELOM NA N1 TELEVIZIJI

 1. Zoran says:

  Pogledao sam ovaaj TV duel. Očajan sam. Upleo se jadan Medić u svoje laži. Sada će tek drugari iz kafića da me zafrkavaju. I do sada su mi pomerali pamet na temu ko nam je predsednik Opštine i kakve smo to mi ovce. Čuveni beogradski Baron Minhauzen. Sada mi nema spasa. Biću medijum za zafrkanciju bar nekoliko meseci.

  • Gamarnu says:

   Lako cemo mi za tebe Zorane, proci ce tih nekoliko tvojih kafanskih meseci.
   Ali kako cemo sa celokupnom zajednicom koja je postala sredstvo za ispiranje usta vec dobrih godinu dana zaslugom istog tog barona. Antisemitizam kao nuzprodukat ne smem ni da pomenem.

 2. Boris says:

  Debakl, neuspeh, otrežnjenje, gledaoci će već sami prosuditi. Velika greška je što smo uopšte dopustili da nam se sramota zvana Danilo Medić i rasprave ovog tipa dogode. Čovek niotkuda, niko i ništa za zajednicu, neuspešni biznismen koji je nama, od našeg novca, došao da prodaje biznis planove kovane sa Žikom Paukom, koji čak nije imao herca da se pojavi pred sopstvenim članstvom u sredu, dan kasnije se vrpolji na televiziji u nameri da iznese svoj “program rada”, mašući nepostojećim mejlovima, negirajući istinu da je na svoju ruku pokušao da otuđi Topovske šupe, pravi se blesav oko izmena Statuta i kukavički krije iza uglednih članova JOB, preti rabinu sudom kad nema šta da kaže – da, članovima JOB se otvoreno preti a nelojalnost sankcioniše i ljudi su u strahu od gubljenja posla, i šta sve ne. Sva sreća profesionalnog novinara koji se nije poveo za jeftinim trikovima i pustio ga da iskoristi emisiju za odurnu kampanju koju vodi i puštanje balona u etar.

 3. vidoje says:

  Duel? Kakav crni duel? U normalnoj situaciji rabin Asiel ni u kom slucaju ne bi dosao u situaciju da razgovara sa osobom takvih moralnih nacela a kamo li da javno suceljava svoje stavove njegovim. Na zalost, pretnja po opstanak zajednice, uzurpacija vlasti i sredstava i lazno predstavljanje naterala je rabina Asiela da sedne za sto sa osobom koja moralno to ne zavredjuje i javnosti predstavi stvarno Nedicevo lice. Duel moze postojati izmedju jednakih (ili na oko jednakih), a ucesnici to sigurno nisu bili. Misljenja sam da to smenjeni fukcioner JOB nije primetio. A ako kojim slucajem jeste, onda je djon umesto obraza odradio svoje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *