One thought on “DOBRI PRIJATELJI

  1. Tapuz says:

    „Kao i u proslom pismu ponavljam da me ne interesuje sukob u Jevrejskoj zajednici, kao i odnosi koje imaju razliciti predstavnici ove zajednice …“ kaze zamenik gradonacelnika bez ikakve ograde.
    Prvo, kao zamenika gradonacelnika i te kako bi trebalo da ga interesuje sta se dogadja u „njegovom“ gradu, pogotovo u jednoj ovako osetljivoj sredini kao sto je jevrejska (sigurno ne da bi uzeo ucesce u tome), a pogotovo zato sto su stvari odavno izasle van zidova Jevrejske zajednice.
    Drugo, svaki covek, a pogotovo zamenik gradonacelnika, bi se i te kako zainteresovao za stanje u sredini u kojoj se njegovo ime pominje (neosnovano po njegovoj tvrdnji) i pokusao da demantuje (ili potvrdi) a time i otkloni svaku mogucu insinuaciju oko njegovog imena, kako je naveo. Bas zato sto mu je smenjeni predsednik JOB prijatelj, trebao je reagovati i otvoreno i javno ukazati na insinuacije (ako ih je bilo). Zasto nije?
    Ne bi me zacudilo da se i Ministarstvo pravosudja u jednom trenutku oglasi dopisom da ni njih ne interesuje sukob u Jevrejskoj zajednici i da njihovo odugovlacenje u pogledu (ne)primene zakona ustvari jeste insinuacija a ne „nepobitna cinjenica“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *