DOPUNA POZIVA IZABRANE PRIVREMENE UPRAVE JOB

Pozivamo vas da 3. marta ove godine, u 10.30 časova, dođete u što većem broju u svoju Opštinu, Kralja Petra 71, ne da bismo glasali za predsednika JOB i upravu, već da bismo potvrdili svoje odluke donete 2. decembra na Vanrednoj skupštini, i da bismo konačno stavili tačku na sramnu godinu za nama.

IZABRANA PRIVREMENA UPRAVA

One thought on “DOPUNA POZIVA IZABRANE PRIVREMENE UPRAVE JOB

  1. Gamarnu says:

    U svim svojim nastupima smenjeno rukovodstvo JOB istice da Beograd cini 70% jevrejske populacije u Srbiji (zajedno sa opstinama Zemun, Pristina i Kikinda – uz svo postovanje broja clanova ove poslednje tri). Da su kojim slucajem u pravu, Jevrejska zajednica Srbije danas bi bila daleko od sadasnjih problema.
    U cemu je onda sustina ove tvrdnje a koja fundamentalno menja smisao ako se stvari postave na svoje pravo mesto?
    Da, clanstvo Beogrdske JO cini oko 60-70% ukupne jevrejske populacije ali, postoji jedno VELIKO ali! Toliko veliko da su se spotakli o njega. Ogromna vecina te 70-procentne populacije NIJE za ovo smenjeno rukovodstvo ili bolje receno, NE podrzava ga. Uostalom, zar to nisu pokazali 2.12.2019 izlaskom na vanrednu Skupstinu i smenom tog rukovodstva kao i desetogodisnjom zabranom njihovog angazovanja u rukovodjenju Opstinom. Just for the record, sto bi se reklo – tek toliko da skrenemo paznju koliko je realno veliko njihovih 70%. Cini se da stvari sada izgledaju nesto drugacije?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *