4 thoughts on “IDA LABUDOVIĆ SALAMON O JOB

 1. Miroslav Demajo says:

  Kako divan kulturan govor, prava dama. Ida kao vila na nebu da nas cuva a ovi dole sto pre u pakao. PS. Kao sto sam vise puta rekao, primer Kulturnog centra ako sam shvatio blokiran racun. Doci ce izvrsitelj i za malo para otkupice gangsteri uz saradnju vlasti i ostalih. Tako ce i ostale nekretnine da se vrate ne drzavi nego njenim mafijasima.

 2. Radmila Petrović says:

  Ovaj komentar se greškom pojavio ispod drugog teksta.
  Ruth C. says:

  Svaka cast Ida, tako se podrzava zajednica koja se voli. I svi mi sto smo nekada bili deo Jevrejske opstine i godinama uzivali u onome sto nam je davala, sto smo sada rasuti po Belom Svetu, trebalo bi da damo podrsku nasoj Opstini, onakvoj kakvu je mi pamtimo.
  11/06/2019 at 8:25 pm
  Odgovori

  • Radmila Petrović says:

   Moja intervencija na komentar Ruth C. je usledila zato što Ida zaslužuje sve lepe reči ovog sveta, pa bi bilo šteta da se izgube zbog pogrešnog mesta na sajtu Glasa razuma.

 3. buba Poleksic says:

  Divna ideja da se sopstveno misljenje izrazi preko YouTube pod punim imenom i prezimenom. I ja, kao i Ida Labudovic, vise ne zivim u Beogradu. Pratim sta se desava u nasoj JO Beograd I stidim se ruznih dogadjanja. Ipak, ne gubim nadu da ce istina i pravda pobediti i da cemo svi moci da se ponosimo onim sto su nasi preci godinama stvarali i nama prosledili – „Što ne mogoh – ti ćeš moći, gde ja stadoh, ti ćeš poći…..“ Buba Milivojevic-Poleksic
  „“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.