Igor Ginzberg, veliki moralista

Neko ko na silu želi da sedne na stolicu prvog čoveka Jevrejske zajednice Srbije sada poziva na proces pomirenja. Pomirenja… sa čim i sa kim? Sa onima koji čerupaju imovinu vraćenu sa kostiju naših pobijenih predaka i koji ono što se svima nama vraća prisvajaju sebi?

Nekoliko pitanja: zašto to, gospodine Ginzberg? Gde su razum i spremnost na razgovore prošlog leta, jeseni i zime? Zar ne vidite ko Vas podržava na tom mestu? Koga zastupate?

Gde ste bili i šta ste za Jevrejsku zajednicu uradili u mesecima koji su za nama, osim što ste se pojavljivali tu i tamo na račun JOB, i to u svojstvu izmišljenog predsednika Saveza? Ko je to inicirao i odobrio? I sa kojim ciljem? Da li ste svesni takvog svog postupanja i toga čemu se priklanjate i koje radnje time odobravate?

Da li ćete, onda kada se okonča započeto otkrivanje i obelodanjivanje brojnih zloupotreba i koraka protiv imovine Jevrejske zajednice od strane ljudi koji su Vas isturili, i kojima ste se priklonili zarad prividne moći i ugleda – javno da se izvinite Jevrejskoj zajednici Srbije?

Član JOB, adresa poznata redakciji

2 thoughts on “Igor Ginzberg, veliki moralista

  1. Zoran says:

    Crni Ginzberg u šta se uhvatio. Zar i on. Šta li ga je nateralo da bruka sebe i ime porodično. Čujem da postoji račun za njegovu kartu Dubrovnik-Beograd-Dubrovnik a JOB je tu kartu platio Avgusta prošle godine, 2018, oko 55.000,00 RSD. Odkud od Dubrovnika i nazad a i cena avio-karte skoro duplo veća nego Bg-TVA-Bg?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *