KOMENTAR NA DOPIS “VRUĆA STOLICA”

Dobili smo pismo sa e-maila clanstvo@savezjos.org.rs. Dobra adresa, nema šta. Još kada bi taj savez postojao… a tek članstvo? Po tom principu na ovaj e-mail bi se moglo odgovoriti sa e-mail adrese belakuća@kongres.org.usa. Ajdemo deco da se igramo žmurke.

Možda ste pročitali pomenuti dopis, ali da samo podsetimo članstvo:

Bivše rukovodstvo je smenjeno u decembru 2018, na Vanrednoj skupštini JOB. Sud je potvrdio legalnost te Skupštine a samim tim i donesene odluke. Amen!

Glas Razuma (GR) je obelodanio i dokumentovao namere rasterane bivše Uprave JOB da prodaju zgradu na Studentskom trgu i lokaciju na Južnom bulevaru, i na taj način osujetio krađu. Amen!

Glas Razuma (GR) je obelodanio dokumente o pokušaju Danila Medića i Nele Papić da prodaju plac pored Sinagoge Indusima za hotel i versko učilište (verovatno je da Indusi nisu hteli da grade ješivu). Nakon objave dokumenata, Medić i Nela su se ućutali. Amen!

Prodaja jednog ara na opštini Stari grad za 10.000 € umesto 100-120.000 € da bi burazersko preduzeće bilo u statusu suvlasnika kao i sudbina razlike od “tričavih” stotinak hiljada evra dobiće epilog na sudu sa sve imenima i potpisnicima ove transakcije. Amen!

Dakle, nekretnine nisu prodate jer su “lovci na vreme uhvaćeni u krivolovu”. A što se tiče nestanka tričavih stotina hiljada evra… neko će macu potegnuti za rep.

Raspitali smo se i saznali da su pomenuti rentali – kamo sreće da je 20.000 € – uplaćivani na poseban račun koji nije korišćen. Pucanj u prazno.Ali, pucanj u prazno nisu dokumenti o Medićevim troškovima na kartici JOB bez pravdanja, u Srbiji i po svetu, blagajnički dokumenti o raznim isplatama, dodela vozila JOB gosp. Leviju na korišćenje, slanje deviznih sredstava na more “istaknutim članovima rasterane Uprave”, dupla plaćanja advokatskih usluga za iste periode, razni ugovori i pozajmice i još mnogo toga što se priprema za “zakonski tretman”.

Dakle, kreatori sa sajta clanstvo@savezjos.org.rs, manite se pisanja pisama već u Sinagogu ili Crkvu, gde već ko pripada, pa se pomolite da zakoni i sudovi budu što milostiviji prema vama! A što se tiče moralne odgovornosti, šta da vam se kaže: biće i tu dosta posla.

Jedino u čemu ste u pravu jeste “vruća stolica”. Poharali ste JOB i za sobom ostavili pustoš i dug od preko 500.000 €! Polako, setićete se svakog “vrućeg” evra. Amen!

REDAKCIJA

One thought on “KOMENTAR NA DOPIS “VRUĆA STOLICA”

  1. Miroslav Demajo says:

    Samo da se podsetimo da je država bila njihov mentor i zaštitnik. Koliko je država od ovoga profitirala, možda se neće nikada saznati ali ona je isto toliko odgovorna koliko i bivša uprava JOB.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *