NE KARA MAJKA SINA ŠTO SE KOCKA NEGO ŠTO SE „VADI“

U očaju koji ih je snašao, Članovi prethodne uprave pokušavaju da nas i dalje lažu i zavlače. Treba da znaju Članovi prethodne uprave da mi nismo pali sa Marsa već smo ovdašnji Jevreji, oni  koji ovde živimo, da smo bili svedoci svih zloupotreba koje su se dešavale od strane tih Članova prethodne uprave, da smo mi oni koji smo ih sklonili i izglasali da ta zla družina ne sme da se kandiduje na bilo kakve funkcije u JOB-u sledećih 10 godina.

Pismo B. Ergu i pitanja koja postavljaju je stvar B. Erga pa će im on odgovoriti. Ali laži koje emituju je pitanje svih nas, jer smatraju da smo budale koje oni i dalje mogu da varaju. Morate shvatiti, Članovi prethodne uprave, da ako ste vi budale koje misle da smo kratko-memorijska bezglava masa, treba malo da korigujete svoj utisak. Jevreji u JOB su normalan svet koji se ne da varati. Pokušajte to da shvatite, ako vam očaj nije potpuno pomutio mozgove.

Samo nekoliko laži koje ponavljate, očekujući da će gebels-doktrina da proradi, treba vam nabiti na nos:

Niste prvi koji ste „rešili“ problem osiguranja, doduše vrlo tužno na kraju. To je već uradio pre više godina dr Kon, doduše bez brokera koga ste uvukli u igru da biste obezbedili „crkavicu“ za sebe. Saznali smo. Da li boli ukidanje procenta? Sa osiguranjem ne postoje u ovakvim slučajevima “stand by“ aranžmani, proverili smo, a do tužbe nije došlo, i to smo proverili, jer novo rukovodstvo pregovara sa osiguranjem da se izbegne tužbeni zahtev.

Zgrada na Studentskom trgu nije JOB-ova jer ima naslednika! Zakon je tu sasvim jasan. I sami to priznajete u pismu B. Ergu, pa je sasvim jasno da ste pokušali da pokradete naslednicu, koja je preživela Holokaust, i njene potomke, sram da vas bude, Članovi prethodne uprave! I deo gradske imovine ste u istoj akciji hteli da pokradete. I gradonačelnik Beograda je pismeno obavešten o tom pokušaju. Bruka za JOB.

Kukate što JOB neće da tuži SJOS. Pa da li ste normalni? Povukli ste prvu tranšu novca i niste opravdali ni dinar budžetskih para! Vidi se sve iz nalaza državnog revizora. Pa ko da vam daje pare bez izveštaja o utrošenim sredstvima? Nije vam te pare deda ostavio da ih trošite po svetskim gradovima i kafanama. JOB mora da rešava finansije sa SJOS, razumno u razgovorima, a ne da se tuži kao komšije oko kokoške.

Dugovi koje JOB treba da plati za vaše užasavajuće aranžmane su enormni: za vaše ekipe za obezbeđenje, za advokate koje ste angažovali (oko sto pedeset hiljada evra), a za ostalo ne pitajte, ima mnogo toga još. Komunalije, struja, snabdevanje kuhinje, pozajmljivanje 25.000 evra gotovine…

Pravili ste duple račune i račune članice Veća, videli smo, za advokatske usluge za restituciju pored silnih advokata sa strane! Plaća JOB, a isto plaća i JOB-ovo preduzeće. Imate silne dokumente koji  jasno ukazuju na zloupotrebu službene dužnosti, isplate plata na ruke iz kase bez izveštaja i plaćanja poreza i doprinosa, imate slanje novca u inostranstvo članovima uprave, davanje vozila JOB na raspolaganje privatnom licu i još mnogo toga, a sve bez izveštaja i obračuna.

Šta više čeka nova Uprava? Znamo da ima mnogo posla oko drugih stvari ali dobro ste znali kada ste se „u kolo hvatali da se u noge treba uzdati“. Otezanjem pokretanja pravnih postupaka protiv Članova prethodne uprave daje im se mogućnost da štošta trućaju umesto da se spreme da podnesu i zakonsku a ne samo moralnu krivicu. Najbolji način da se spreči da se nešto nikada ne ponovi jeste da se sankcioniše, već kako je i čaršijski red. Bilo po Statutu bilo po zakonu. Svakom poimence i po zasluzi da se odvaga. Na ljutu ranu ljutu travu.

REDAKCIJA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *