Odgovor Miloja Todorovića na e-mail koji mu je uputio Viktor Beraha

Pismo dostavljeno Todoroviću je distribuirano i članovima JOB preko INFOJOB

 

Odgovor za V. Berahu:

Poštovani gosp. Beraha

I svi vi okupljeni oko novca i nekretnina iz restitucije koji takođe koristite iste adrese članova JOB – a na čemu meni zamerate.

Svaki profesor srpskog jezika bi vam za ovaj dopis dao keca jer ste promašili temu. Sa druge strane, mogu da vam zahvalim što ste potvrdili moj dopis u celosti. Orjentisali ste se da mi objasnite zašto prema JOB i njenim članovima pravite faulove. Pri tom mislim na rate osiguranja, ugovore za advokatske usluge, plaćanje sumnjivih spoljnih saradnika koji treba da vam “otvaraju vrata” u državnim organima (?), kako je to objašnjeno u jednom od prethodnih pisama…a da pri tome ne poričete ni jedan moj navod.  Sve ostalo je vaša priča o SJOS. Znate, imam unuka od 9 godina koji, kad razbije vazu sa police a ja ga grdim, kaže da on nije kriv već da je kriva baba što je tamo stavila vazu.

Dalje, ja nisam ničiji eksponent, to znaju vaš tast, vaša tašta i još po neko iz vaše porodice… koji ste svi na plaćenim  funkcijama u JOB (koliko znam) pa, ako želite da polemišete sa SJOS, molim vas da se obratite njima. Ja sam ipak samo član JOB ali ne tajim da sam istomišljenik sa članovima okupljenim oko Glasa razuma – a, po svemu sudeći, to je većina članova. Ne bi trebalo da mi zamerate što imam drugačije mišljenje od vas jer je moj tast, na žalost, davno umro. Uostalom, pravo na svoje mišljenje davno sam stekao i u JOB jer nikad nisam uzeo ni dinara od JOB kao ni ostali oko Glasa razuma, pa nam je lako da mislimo kako hoćemo.

Na kraju, povodom vaših navoda o odnosu SJOS i sadašnjeg rukovodstva JOB, ne mogu odmah da vam odgovorim pa vas molim da mi date vremena do sutra da se raspitam, pogledam po koji papir, račun, nalog, ugovor…  kako bih mogao da vas obavestim o “činjenicama” koje navodite jer ja ne pišem šta mi drugi kažu već šta ja i istina mislimo.

Pozdrav, Miloje Todorović, nezavisni član JOB

2 thoughts on “Odgovor Miloja Todorovića na e-mail koji mu je uputio Viktor Beraha

  1. Boris says:

    Interesantno kako u izboru prioriteta za isplaćivanje, kad već manjka novca u kasi, deca i roditelji ostadoše uskraćeni za dodatak dok se nije štedelo na raznim konsultantima za bespotrebne savetodavne usluge, iznajmljivanje mobilijara i sl… zanimljiv odabir. Još ćemo dobiti novogodišnju rasvetu u JOB.

  2. David Dan says:

    Zašto ovaj članak toliko boli sadašnju upravu i amarilu oko nje ???
    Zato što pogadja direktno u suštinu nedopustivih radnji. Svi znamo i sećamo se kada je Miloje bio volonter u JOBu i SJOJ. E sada neke „smrde“ izmišlaju i pokušavaju da ga ocrne. Zašto ne stanu na crtu kada posle prinudne uprave budu izbori. Znaju da više NIKADA neće moći da se dokopaju vlasti u JOBu i arče imovinu JOBa. Znaju koliko imaju putera na glavi i jedino što mogu je da šire neistinu kroz JOBINFo ili razumni-glas u pokušaju da se koliko toliko sačuvaju. NE VREDI IM !!!!
    Šabat šalom .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *