OSIGURANJE I DRUGE LAŽI

U vezi sa pisamom JOB kojim se obratila članovima, i tvrdnji da je neistinita informacija da je radi neplaćanja tri rate osiguravajućoj kući Delta Generali JOB-u Delta Generali dostavila dve opomene uz pretnju otkazivanja Ugovora o osiguranju, izveštavamo članstvo JOB da smo proverili da li je u međuvremenu došlo do plaćanja navedenih dugovanja od oko 90.000 Evra za tri protekla meseca i dobili smo potvrdu:

1. JOB do 25. oktobra 2018. nije izmirio svoja dugovanja i opomene su i dalje aktuelne

2. Ugovor na tri godine nije potpisan, kako smo meritorno obavešteni, ali je moguće da bude potpisan nakon isteka tekućeg ugovora, što ništa ne menja na stvari, jer pomenuta obaveza plaćanja rata od oko 30.000 Evra/mesečno ostaje na snazi bez obzira na koliko bi ugovor bio potpisan.

Očito, ova informacija je vrlo jasna. Opet se radi o neistinama koje konstatujemo u dopisima iz JOB pa upozoravamo članove JOB da, uvek kad se radi o vrhuški JOB, zatraže potvrde potpisane i potvrđene i od druge strane tj. neke meritornije organizacije ili firme. Takođe, pozivamo odgovorne iz rukovodstva JOB u vezi napred rečenog da nam (čitaj vam), bez pričica za malu decu, odmah pokažu uplatnice za dug od cca 90.000 Evra.

Što se tiče uplate za decu za proteklih 5 meseci oko 6,250.000,00 RSD i sami ćemo videti da li je ova obaveza isplaćena..

Redakcija

2 thoughts on “OSIGURANJE I DRUGE LAŽI

 1. Milan says:

  Ako je tačno to što ste (JOB) naveli u današnjem dopisu pod nazivom Kamarila i Medić , PA GDE SU VAM PARE ???

  Kako to da nemate novac za isplate za decu, kako to da dugujete 90.000 evra Generali osiguranje, kako to da za više projekata za koje ste dobili pare od Saveza (od sredstava iz fonda R. Srbije) niste isplatili novac nosiocima tih projekta evo već skoro pola godine, da mogu da ih realizuju (a reć je o milionskoj sumi) i što im po zakonu i pripada.

  Kako to da onima koji nisu “u Vrhušci” kasnite sa isplatama plata po par meseci, itd, itd”…….A imate toliki novac od TOLIKE POVRAĆENE IMOVINE!!!

  ILI TAJ NOVAC IDE U NEČIJE PRIVATNE DŽEPOVE !!!

  Možda i na “platu” Žike pauka, tako zvanog “savetnika Jevrejske opštine za socijalna pitanja”, u mesečnom iznosu od 1.000 evra…!!!???

  Ili na novozaposlene dve nove službenice, lične porodične rodjake, ženske osobe iz “Vrhuške”, ili na novozaposlenu “inspektorku za sanitarna pitanja za kuhinju i zgradu sinagoge”, uzgred supruge osobe iz Vrhuške!!!

  Ili na ilegalne, protivno Statutu opštine, plate članova Veća opštine i članova Nadzornog odbora !!!
  Halooooo….Oni koji bi vas po statutu Jevrejske opštine trebali kontrolisati šta radite, PRIMAJU PLATU OD VAS……ZA ŠTA??

  Da ćute !!!

  PA GDE SU VAM PARE ???

  A možda vam idu i na novozaposlenog pijara za “odnose sa javnošću”!?? Koliki iznos!??? I to čemo uskoro saznati!!!

  Za to imate pare, a za decu i projekte nemate!????

 2. KITE SE TUDJIM PERJEM says:

  U dopisu Nele Papić od 25.10.2018. godine je navedeno pogrešno:

  1.
  “član 22. Stav 10. Zakona o otklanjanju posledica oduzimanja imovine žrtvama Holokausta bez živih zakonskih naslednika”

  TAJ ČLAN ZAKONA IMA SAMO 3 STAVA.
  AMATERIZAM U PRAVU NIJE DOZVOLJEN.

  2.
  “Dakle društvo bi, shodno Zakonu trebalo da bude finansirano sredstvima koja doznačuje država.”

  ZAKON JE, IMAJUĆI U VIDU DEKLARACIJU IZ TEREZINA OD 30. JUN 2009. GODINE, TAKSATIVNO NABROJAO DA SE SREDSTVA ZAKONA USMERAVAJU ZA PROUČAVANJE HOLOKAUSTA, NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE PROJEKTE U VEZI SA HOLOKAUSTOM, OBRAZOVANJE O HOLOKAUSTU, FINANSIJSKU PODRŠKU PREŽIVELIM ŽRTVAMA HOLOKAUSTA I DRUGE SLIČNE AKTIVNOSTI KOJE SU U VEZI SA HOLOKAUSTOM.
  TOŠKOVI I OBAVEZA NASTALI UPRAVLJANJEM IMOVINOM I PRIHODIMA OSTVARENIM PRIMENOM OVOG ZAKONA MOGU SE POKRITI ISTIM SREDSTVIMA, ALI TO SE NE ODNOSI NEOPRAVDANE TROŠKOVE I TROŠKOVE KOJI SE MOGU POKRITI UPRAVLJANJEM IMOVINE.

  3.
  “U narednim mesecima očekujemo povraćaj još 30 – 40 nekretnina, možda i više. I da zaključim: naš rad u osnovanom društvu je ozbiljan i profesionalan posao.”

  POSAO UPRAVLJANJA IMOVINOM SE RAZLIKUJE OD POSTUPKA PODNOŠENJA ZAHTEVA ZA RESTITUCIJU, KOJI JE ZAPOČEO JOŠ NEKOLIKO GODINA PRE DOLASKA NA VLAST SADAŠNJE EKIPE KOJA SE HVALI USPESIMA STRUČNJAKA KOJI TAJ POSAO OČIGLEDNO USPEŠNO OBAVLJAJU VEĆ GODINAMA. I DA ZAKLJUČIM: KITE SE TUDJIM PERJEM

  4.
  TABELARNI PRIKAZ ZAKUPACA NIJE TAČAN. NIJE NAVEDENO DA SE IZDAJU I STAN U ŠAJKAŠKOJ, STAN NA BELIM VODAMA I KO ZNA ŠTA JOŠ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *