PLJAČKAŠI U NAŠIM REDOVIMA

Za zdravstveno osiguranje potrebno je da članovi JOB koji osiguranje koriste da bi se lečili, odu kod smenjenog rukovodstva JOB i potpišu da hoće da budu osigurani. Ova sramna grupica ljudi, koja sebe još uvek naziva rukovodstvom JOB, posegla je za najnižim opskurnim radnjama kako bi stvorila privid da ih još uvek neko podržava. Tekuća akcija je sramna  ucena ljudi  „dodelom prava na lečenje“ koje bi se postideli i obični kriminalci. Malobrojna grupa nemoralnih spodoba o kojoj je reč, pri tome osiguranje ne plaća svojim parama već parama ljudi kojima jeste ili će biti potrebna lekarska pomoć. Složićete se da se radi o zločinu  najniže vrste. Kriminalni klanovi Surčina i Zemuna su dobrotvorne organizacije u odnosu na  klan koji nas mrcvari već par godina. Zamislite situaciju da vas neko pozove na ručak za vaše pare, i on se pritom najede i, zatim, tvrdi da vas hrani. I kriminalci imaju neki svoj moral, dok kod ovih nema ni trunke morala.

Novoizabrano rukovodstvo JOB, ne želi da zarad  vlastite jeftine promocije dovede u pitanje prava na  lečenje članova JOB i to novcem tih istih članova.  Nasuprot tome davno  smenjena mala grupa nemoralnih spodoba  morala bi imati barem minimum morala, mere i respekta prema članovima naše zajednice kojima je lečenje potrebno.  Umesto stida za svoje postupke ovi bivši likovi vrte staru ploču o Isaku Asielu i Robertu Sabadošu kao da oni imaju bilo kakve veze sa sramotnim ponašanjem smenjene falange. Doduše pokušavaju da u celu priču upetljaju i Sašu Jinkera koji im je kriv jer su ga izabrali članovi JOB a njih oterali u ružnu prošlost. I šta im ostaje, laž, laž i samo laž. Ne zaboravimo da je ova mračna grupa od strane zamenika gradonačelnika Vesića proglašena nosiocima unošenja svetlosti i napretka u Jevrejsku zajednicu, nakon osamdeset godina mraka. Ti „nosioci napretka i svetlosti“ po Vesiću su oni isti koji su lažno prijavili bombu u JOB, skandirali policiji da su nacisti, uporedili današnju Srbiju sa Nemačkom tridesetih godina prošlog veka, prodavali Ar opštinskog placa za 10.000 Evra,  koji košta najmanje 150.000 Evra, pravili duple račune i čerupali JOB, prodali imovinu JOB bez odluke Skupštine i na štetu JOB i još mnoge druge pronevere.

Vratimo se na početak. Smenjena falango, ucenjivanje bolesnih i starih, ali i svih ostalih članova JOB, upisivanjem za kartice osiguranja neće proći niti ćete na taj način steći ugled i pribaviti zaborav za vaša zlodela. Ne zaboravite nema kolektivne krivice, svako od vas ponaosob moraće da se suoči sa delima  koje je učinio u odnosu na našu zajednicu ali i na zakone države u kojoj živimo. Podsećamo vas opet da  ne zaboravite, manipulišete parama svih nas, pa nas njima ne možete ucenjivati i kupovati. Imajte na umu da sve više i više tonete u blato. Sutra stiže brzo, a članovi JOB neće zaboraviti vaše opskurne  radnje. Što se pak tiče JOB preživeo i preboleo je i vas kao ružnu bolest.  U zajednici će biti mesta za sve, sem za poneke.

Još da napomenemo da smo dobro proučili i izveštaj Revizora. Šta će biti sa konstatovanim lopovlucima i zloupotrebama? Gde su pare koje ste uzimali za projekte koji nikada nisu realizovani. Niti para niti pravdanja.  I još mnogo toga. Sada tražite još para. Tvrdite da vam Zajednica Srbije duguje. Da li mislite da je neko lud da vam dâ pare, pa da vas posle vija  po Singapuru, Australiji i ko zna gde još. Nema više para, nema pardona. Šta ste „maznuli“ maznuli ste. Nadamo se skorom svođenju računa i svemu ostalom što uz to ide.

REDAKCIJA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *