Prava istina o logoru Topovske šupe

Kako bismo demantovali neistine koje se lansiraju od strane opozvanog Danila Medića i grupe oko njega, a s obzirom na to da je misija Glasa Razuma da širi istinu među članovima JOB i ostalim članovima Jevrejske zajednice Srbije, stavljamo vam na uvid dokumenta relevantna za slučaj Medićeve saglasnosti da se izvrši rušenje/premeštanje objekata logora Topovska šupe.

 

Nije nam osnovna namera da se upuštamo u pobijanje emitovanih laži, već da svim članovima Zajednice stavimo na uvid dokumenta koja su za ovaj slučaj relevantna, pa da sami članovi vide pravu istinu, ali i s kim imamo posla.

 

Ne zaboravite da smo skoro svi članovi Glasa Razuma, mislimo na skoro sve članove Zajednice, i stoga svi moramo da se borimo za ISTINU i integritet naše Zajednice.

 

REDAKCIJA

Dopis SJOS od 16-10-2017. – bez saglasnosti za rušenje i izmeštanje Topovskih šupa vidite na linku

Dopis SJOS od 16.10.2017 o rusenju i premestanju Topovskih šupa str 1

Dopis SJOS od 16.10.2017. o rusenju i oremestanju Topovskih šupa str 2

 

Dopis SJOS od 1-11-2017. – bez saglasnosti za rušenje i izmeštanje Topovskih šupa možete videti na linkuDopis SJOS od 1.11.2017. o rusenju i premestanju Topovskih šupa

 

Dopis Medića od 25–1-2018. o davanju saglosnosti za izmeštanje Topovskih šupa na linku

Dopis Medica od 25.1.2018. o saglasnosti za premestanju Topovskih šupa

 

Zapisnki sa sednice IO SJOS od 22-4-2018 o logoru Topovske šupe pogledajte na linku:

Stav IO SJOS od 22.4.2018

 

4 thoughts on “Prava istina o logoru Topovske šupe

 1. Boris says:

  Oko jedne stvari se svi slažemo, a to je trajno izmeštanje Medića iz Kralja Petra 71a o trošku njegovih investitora.

 2. Mića says:

  Kad se govori o Logoru Topovske šupe i o silnim pismima koje nam Medić i kompanija dostavljaju a pri tome očito probavaju da nas smuvaju po već ustaljenom principu stvar je vrlo jasna; Medić je dao neka obećanja, uzeo verovatno neki „avans“ i sada treba da izvrši obećanje a smeta mu Savez, pa ga opozvao JOB na Vanrednoj skupštini i eto ti belaja. To je kada se nepošteni šeprtlja želi baviti „biznisom“, mora da nadrlja. Ali šta smo mi tome krivi sem što ga na vreme nismo izšutirali.
  Poturaju nam dokumente da ih je neko ovlastio da pregovaraju, doduše pod „kontrolom“ Rade Petrović predsednice Muzejske komisije, koju su naravno eskivirali, pa neke zapisnike i sve tako nekako ali nikako da vidimo da je Medić, pomoćnik predsednika SJOS , upamtite ne zamenik, dobio ovlašćenje da potpiše saglasnost o pristanku Zajednice, tu mislim na SJOS za izmeštanje zgrada logora Topovske šupe na drugu lokaciju. Pre svega ni predsednik SJOS ma kako se on zvao nema prava bez saglasnosti IO SJOS da potpiše takav dokumenat.
  Da zaključim: Medić po običaju laže jer ga niko nije ovlastio da da saglasnost, a ko bi i bio lud da takvom čoveku da saglasnost, da potpiše tako važan dokumenat. Pa Medić je i ugovor sa njegovim pajtosom Žikom Paukom potpisao bez saglasnosti Veća JOB na su ga je dokumenti JOB obavezivali.

  Danilo Mediću ne zamajavaj nas već pokaži crno na belo da U IME SJOS, ZNAČI U IME JEVREJSKE ZAJEDNICE SRBIJE, IMAŠ PRAVO DA POTPIŠEŠ SAGLASNOST/ODOBRENJE DA SE ZGRADE U KOJIMA SE NALAZIO LOGOR TOPOVSKE ŠUPE MOGU SRUŠITI I SAGRADITI NA DRUGOM MESTU I DA PRI TOME LUPIŠ PEČATE JOB NA PLANOVE O DISPOZICIJI OVIH OBJEKATA U OKVIRU NOVOG TRŽNOG CENTRA DELTE! Znači bez muvanja, laganja i poturanja stotinu raznih papira potreban je samo jedan papir pomenuta SAGLASNOST ILI ODOBRENJE. Ako ga imaš dobro a ako ne onda si se gadno upetljao i sva muvanja i foliranja nemaju veze. Lako i jednostavno zar ne?!

 3. Amater says:

  Kad se malo pregledaju dokumenti, reakcije i komentari oko Topovskih šupa i uloga Danila Medića stiče se utisak da dotični nije „baš uma presvjetloga“ i da oni koji ga podržavaju trebaju da izaberu „boljeg konja za trku“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.