Saopštenje IPU članovima

 

Opštinama koje su nam poslale reči podrške

Zahvaljujemo na rečima podrške koje ste nam uputili u vezi naše borbe da Jevrejsku Opštinu Beograd zadržimo na putu kojim je oduvek išla, rukovodeći se principima jevrejstva. Nadamo se da ćemo u svojim nastojanjima uspeti.

Saopštenje IPU članovima JO

Obaveštavamo vas da ćemo se danas u 17:00 okupiti u Sinagogi na redovnu molitvu dolaska Šabata. Takođe, sutra ćemo biti u Sinagogi radi molitve za Šabat od 09:00 do 11:00. Naš rabin Isak Asiel će posle molitve, u 11:00, održati predavanje.Opozvana uprava je od zgrade sinagoge napravila svoj štab, i tamo okupila sve zaposlene u JOB. Ispred Sinagoge je viđeno privatno obezbeđenje. Mi ćemo svakako ići na molitvu, pridružite nam se!

 

Izabrana Pivremena Uprava

2 thoughts on “Saopštenje IPU članovima

  1. spartak says:

    Na čijoj su strani zaposleni? Verovatno se zna s obzirom da navodno većina potpisala lojalnost. Saučesnici u mutnim radnjama ako čute. Nekada treba imati i hrabrosti, posebno kada ima dokaza.

  2. Die Endlösung says:

    Nebi trebalo bi trebalo sve zaposlene staviti u isti koš. Videli smo „tri kabalerosa“ Avrama, Medića i Albu kako biju jednog od zaposlenih dok ga drugi brani od navedenih primitivnih siledžija. Očito ne radi se samo o potpisivanju već članovi opozvane uprave i pesnicama regulišu lojalnost zaposlenih. Ljudi su uplašeni a taj metod ovi divljaci koriste da uteraju u red „svoje robove“ zaposlene u JOB i ostale članove JOB. Članovi JOB, Jevreji Srbije zar da dozvolimo da nas bruka i maltretira šaka agresivnih propalica. Nemojte se plašiti njihovih pretnji da iza njih stoje gradske glavešine delovi Ministarstva pravosuđa i još po neko. Da li ćemo uskoro morati da izađemo na ulicu sa žutim trakama. Moramo da se spasavamo dok ne bude kasno. Nemojmo da napravimo grešku kao naši predci od pre stotinak godina kada nisu slušali upozorenje nekih svojih sunarodnika da je zlo diglo krvavu njušku. Ne čekajmo sledeće korake i ne zavaravajmo se slatkim rečima o ljubavi za Jevreje. Probudite se danas, protrljajte oči i prisetite se šta nas je snašlo pre stotinak godina, sutra će možda biti kasno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *