Saopštenje Izabrane Privremene Uprave 01.03.2019.

Poštovani članovi JOB,

Obaveštavamo vas da je nakon jučerašnjeg fizičkog nasrtaja Avrama Izraela u prisustvu Danila Medića u prostorijama JOB u Kralja Petra 71a, o čemu su izvestili svi vodeći mediji, opozvana uprava zaposela zgradu sinagoge Sukat Šalom i postavila privatno obezbeđenje sa namerom da spreči ulazak članovima opštine u sinagogu.

Osim postavljanja obezbeđenja ispred sinagoge, opozvana uprava na sve načine pokušava da opstruiše rad Izabrane privremene uprave. Juče je ukinut bežični internet u prostorijama u Kralja Petra kako bi se onemogućilo normalno funkcionisanje IPU i redovno obaveštavanje članstva. Na sreću, rešenje je ubrzo pronađeno i mi ćemo nastaviti da vas, kao i do sada, blagovremeno i tačno obaveštavati o zbivanjima u opštini.

IPU koristi priliku da se zahvali svim prijateljima i ljudima koji su svojim prisustvom i prilozima pomogli da se uspostavi rad IPU u prostorijama JOB i započne sa dugo očekivanom normalizacijom života u zajednici. Pozivamo sve članove da nađu vremena da dođu u naše zajedničke prostorije u Kralja Petra 71a kako bi se iz prve ruke informisali o situaciji u JOB.

Vaša Izabrana privremena uprava

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *