SAVEZ I IZBORI U JEVREJSKOJ OPŠTINI BEOGRAD

Dobili smo poziv za podnošenje kandidatura i dolazak na glasanje 10. oktobra 2021. od nekog Organizacionog odbora, a sa domena koji pripada Savezu Jevrejskih Opština Srbije. Prilažemo DOPIS i registraciju DOMENA kako ne bi bilo dilema kod članova JOB.

Kako članovi JOB ne bi bili prevareni, ovo nije poziv kandidatima i biračima iz Kancelarije naše Opštine, kako je to uvek do sada bilo i kako Statut nalaže. Ko stoji iza ovog falsifikata? Ko obmanjuje članove JOB?

Ostaje nam da razmislimo koji motivi stoje iza grubih kršenja dokumenata i pravila  koja se moraju  poštovati. Verovatno će se pojaviti priče o neobaveštenosti ili o nekome ko se ušunjao pa otvorio prezentirani DOMEN na SJOS. Jednostavno to nije moguće bez odobrenja odgovornog lica.

Nažalost, stavljeni smo u situaciju da uskoro glasamo između naših, JOB-ovih kandidata,  i kandidata koje neko želi da nam nametne, što nam je sada sasvim jasno.

Ne treba da za stvaranje razdora u JOB krivimo SJOS, jer je Savez naš, Jevreja Srbije i moramo ga čuvati i sačuvati.  Treba da prozovemo i žigošemo pojedince koji su umislili da mogu da vladaju Jevrejima Srbije.

GLAS RAZUMA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *