AKO VI MORATE DA GA TRPITE, MI NE MORAMO!

Poštovana gospođo Izrael, pročitali smo tekst Vaše podrške Avramu Izraelu, Vašem mužu. Očigledno ste nešto pomešali.

Pre svega, Avram Israel ni jednog trenutka nije bio ugrožen već je on, sa nekoliko pomagača, pesnicama udarao člana naše Opštine, koji je zaposlen u JOB. Znači, nema potrebe da mu obećavate „oslonac“. Taj mladi čovek na koga je vaš muž zverski nasrnuo pesnicama je vrlo miran i kulturan, a svojim radom pokušava da prehrani nezaposlenu suprugu i dvoje male dece. Verovatno je i tom mladom čoveku, potomku jevrejske porodice Rot, mnogo predaka stradalo tokom Holokausta. To je Vaš muž naveo na TV prva, verovatno kao neku vrstu pravdanja. Mnogima od nas su preci pobijeni tokom Holokausta, pa ne idemo naokolo i bijemo narod. Tačno je, svedoci su potvrdili, da je Avrama Izraela uvredila tvrdnja zaposlenog člana JOB, da je niko i ništa i da ništa u životu nije postigao, ali to je bio samo odgovor na rečenicu Avrama Israela „da je zaposleni u JOB niko i ništa“.

O tome da li je zaposleni u JOB pogrešio u konstataciji verovatno bismo imali oprečna mišljenja. Ali to nije tema. Tema je da je Avram Izrael, u stilu pravog batinaša, uz pomoć Medića i Albe, pesnicama napao čoveka, i oborio ga na zemlju. Svoj doprinos dali su i „saboraci“, koji su ga, onako na zemlji, „malo zakačili“ nogama. Dakle, ne radi se niokakvom guranju, već o prostačkom i necivilizovanom napadu na člana i administrativnog radnika naše Opštine. Priče o psovanju majke i nazivima fašista je Avram Izmislio da bi pravdao svoj primitivni napad na čoveka. Lekarski nalaz zaposlenog člana Opštine i polomljene naočare to dokazuju.

Umesto da se izvinjava svojoj porodici i prijateljima, Avram Izrael bi trebalo da se izvini čoveku koga je pretukao (a to bi mogli da urade i njegovi pomagači Medić i Alba), kao i članovima JOB koje je strašno obrukao pred širom zajednicom Srbije svojim primitivnim, necivilizovanim ponašanjem. Naša zajednica drži do svog ugleda pa i u trenucima međusobnih sukoba. Primitivizam, siledžijstvo i uličarsko ponašanje nećemo trpeti. Šta mislite kad bismo prihvatili da nas vaš muž bije redom kad god pomisli da nije uspeo u životu, odnosno kad ga neko na to podseti. Daleko bilo.

Stoga gospođo Izrael, normalno je da svom suprugu dajete podršku po principu „kakav je, takav je, naš je“.  Ali naša Zajednica nije osuđena da trpi primitivce i batinaše pa je bolje da se Avram potrudi da nađe društvo sebi sličnih manira.

REDAKCIJA

 

3 thoughts on “AKO VI MORATE DA GA TRPITE, MI NE MORAMO!

 1. Dejan Popov says:

  I meni je Avram Izrael na sednici Nadzornog odbora JCB pretio „aperkatom“ i napustio je tu sednicu na način koji ostavlja sumnju u njegovu podobnost da sedi u takvim telima.
  Korisno je podsetiti se na članak u Kuriru u kome se Avram Izrael samohvališe da je saučestvovao u „svesnom trovanju građana“ tokom NATO bombardovanja Srbije 1999. Link:
  https://www.kurir.rs/vesti/politika/3017625/tajna-cuvana-19-godina-avram-izrael-otkriva-miloseviceva-vlast-namerno-trovala-narod-tokom-bombardovanja
  O njegovom liku i delu najbolje govori to što umesto krivičnog gonjenja za priznanje preko novina jednog tako gnusnog dela on stalno očekuje nekakav orden!!?

 2. Sara says:

  Jutros (04.03.2019), u Jutanjem programu Happy televizije gostovao je Avram I.
  Priznajem da covek mora da ima jak zeludac da bi saslusao njegovo izlaganje do kraja. Slusajuci sta i kako govori primecujem da moja ljutnja i odbojnost prema tom coveku gubi na intenzitetu! Zakljucujem da covek patoloski laze i da mu je potrebna pomoc. Manje je bitno sto mu znanja ocito fali i da to uspesno nadomesta primitivizmom i uvredama. No, ostavimo sada A.I. po strani. On je rekao sta je imao i to na sebi svojstven nacin.

  Dolazimo do pitanja svih pitanja:
  U kakvoj mi to sredini zivimo i kakvi su nam mediji koji vec ne znam po koji put ustupaju termin Izraelu u svojim emisijama ali im ne pada na pamet da prostor ustupe i mladom pretucenom coveku, inace zaposlenom u JOB, kako bi culi i njegovu verziju. Zamislite, njih prica pretucenog coveka uopste ne interesuje.
  Njih ne interesuje koliko ima istine u ovome sto prica A. Izrael. Toliko o objektivnosti nasih medija.
  Mislim da ovo stvari osvetljava sa prave strane. Odlucite sami kome cete verovati.

 3. Zoran says:

  Da verujemo Avramu Izraelu???!!! Svašta. Pa svi znamo da laže čim otvori usta. Setite se i kako se zanosio da postane gradonačelnik. Ha, ha. Prošao ko bos po trnju. Pa onda upao u JOB sa svojom „dorćolskom grupom“ i isterao opštinare iz JOB. Srećom od 2011 ga nije bilo nekoliko godina. Nije ga bilo nekoliko godina pa smo se malko odmorili. Sada ga iz rukava izvadio Medić. Šta da se kaže, sličan se sličnom raduje. Nanjušio lovu. Do sada mu ništa pošteno nije išlo pa ajde da proba da se omasti na restituciji. Treba ga skloniti i zaboraviti kao ružan san, noćnu moru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *