ANONIMNA DOJAVA? ZAISTA?

Tokom današnjeg dana je objavljeno od strane medija da se radi o anonimnoj dojavi o bombi, u zgradi Jevrejske opštine u Kralja Petra 71a. Vrlo je interesantno i baca sumnju na tu tvrdnju činjenica da su se sa policijom pojavili advokati iz kancelarije “Petrovski“ koji su 01.03.2019. godine podneli tužbu za smetanje poseda protiv Dubravka Vaića, Davora Saloma, Dušana Janjića, Danijela Bogunovića i Božidara Levija. Posebnu senku na celu situaciju baca to što se sa pomenutim advokatima pojavio i radnik obezbeđenja sinagoge Tomislav Gačić, kao i desetak pripadnika privatnog obezbeđenja raspoređenih duž čitave ulice koji su sa prethodno pomenutim licima razgovarali.
Postavljamo pitanje kako su Medićevi advokati i radnik obezbeđenja sinagoge došli zajedno sa policijom, ukoliko je dojava bila anonimna? Da li su se zaista nadali da će ući u zgradu ukoliko bi ona bila evakuisana?

3 thoughts on “ANONIMNA DOJAVA? ZAISTA?

  1. Zoran says:

    Pitanje za posetioce sajta> sta mislite cija je ovako plitka ideja upada u JOB i kome je palo na pamet da drnda antidiverzionu jedinicu MUPa Srbije za glupe kombinacije. Ne bi se planer ove operacije na IQ testu uopste odvojio od nule. Ko je hteo ali jos vaznije ko je mogao. Uz ovakvu pamet a bez pomoci sa strane ne bi potrajali ni mesec dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *