3 thoughts on “Izjava Vladimira Jankovića

 1. Boris says:

  Već je dovoljno neprijatno samo to što se dogodilo, a sad se Vlada još izlaže dodatnim neprijatnostima što mora da objašnjava i demantuje sve što je nečasno i netačno rečeno u medijima u danima koji su usledili. Zar je moguće da Avram Izrael, Danilo Medić i Jakov Alba nisu našli za shodno da upute jednu reč izvinjenja čoveku koji je član naše zajednice vec skoro četiri decenije i us to još i zaposlen u preduzeću koje su sami osmislili? Zar smo toliko daleko otišli u nepoštovanju jedni drugih? Vlada zaslužuje punu podršku zajednice za sve neprijatnosti kroz koje on i njegova porodica prolaze proteklih dana.

  • Gamarnu says:

   Borise, nema mesta nikakvom cudjenju. Ocekivati ljudski potez od neljudi nema realnu osnovu.
   Da, sasvim je moguce i deseva nam se. Na svu nesrecu nasu.
   Da, otisli smo ovoliko daleko bas zbog ovakvih ljudi, nedostojnih polozaja na kojima su bili i funkcija koje su obavljali.
   I jos nesto, podrska Vladimiru … da ne bude zabune.

 2. Zoran says:

  Video sam snimak sa kamere, slušao izjave Avrama Izraela i pročitao Vladimirovu izjavu. Nema sumnje ko LAŽE. Izjavljuje Avram Izrael da je ukinut zvuk sa kamera. Veliki stručnjak za security, čujem i fakultet za sigurnost bi da otvori ne zna da ove kamere nemaju ugrađene mikrofone. Očito opet LAŽE. Slušaš ga gledaš ga samo LAŽE i šlihta se. Sram ga bilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *