LISTA KANDIDATA SAŠE JINKERA

Kancelarija JOB je danas, 12.3.2019. godine, od Aleksandra Saše Jinkera primila liste kandidata za članove Veća i članove Nadzornog odbora, koje on predlaže na izborima za organe JOB, 17.3.2019. godine. Kandidature su podnete u roku određenom članom 7. Poslovnika o radu skupštine JOB. Dostavljamo ih na uvid.

7 thoughts on “LISTA KANDIDATA SAŠE JINKERA

 1. Dejan Popov says:

  Podneo sam svoju kandidaturu za člana Veća JOB 08.03.2019. u kancelariji JOB u sredini radnog vremena za šta imam kopiju na koju je udaren pečat i datum, pred četvoro lica zaposlenih u JOB. Sada čitam o listi podnetoj četiri dana kasnije, moja kandidtura se ne spominje. Dakle, niti je objavljena odluka da se produžava rok za kandidovanje, niti su kandidati ravnopravni, zapravo opet se sprečava da se čak i zaslužan (verovatno najzaslužniji) član JOB kandiduje, što znači da se nastavlja praksa porodičnog preduzeća u JOB koja ne poštuje nikakve norme. Ne znam gde to vodi.

  • Gamarnu says:

   „zaslužan (verovatno najzaslužniji) član JOB “
   Da, zasluzan jesi, izmedju ostaloga i za dobar deo ovoga sto nam se dogadja. Ako se ti ne secas onog skupa na kome je smenjen nadzorni odbor i na kome je duh pusten iz boce, ima onih koje pamcenje jos sluzi.
   Ali, ovakve tvoje pretenciozne izjave svakako ne osporavaju tvoje pravo da se kandidujes i budes biran (pod uslovom da ti nije zabranjeno ucesce u organima upravljanja JOB na odredjeno vreme) evidentno, kao nezavisni kandidat. Clanstvo ce svojim glasovima pokazati koliko si ti „zasluzan/najzasluzniji clan JOB“. Vrlo jasno i otvoreno.

   • Dejan Popov says:

    Kad budete smeli da organizujete slobodno informisanje i kampanju biću u prilici da odgovorim, sada samo mogu da napišem da tako može da misli samo neko ko nema pojma o dešavanjima u JOB, što delimično možda nije vaša krivica, jer monopol na informacije ima bivše rukovodstvo i piratska grupa. Ja nikad još nisam mogao da slobodno objavim informaciju ni kao ranije predsednik Nadzornog odbora, ni kao član Veća ni čak informaciju o kursu hebrejskog, elektronike i hebrejskih pesama za decu koji su najbolje što je ikada organizovano u JOB dok nije ugušeno od strane Medića posle manje od pola godine. Ja sam bez svake sumnje najzaslužniji za svaki dinar koji deca dobijaju u vidu dečijih dodataka i sva ostala socijalna davanja iz Zakona koj aidu svim članovima, penzionerima van Beograda i td. Ja mogu da pokažem u pisanoj formi da sam se jedini u početku, kada su se svi tome kategorički protivili, bio za to da se sredstva iz Zakona na jednak način distribuiraju svim članovima u novcu kako bi mogli da ih koriste za najpotrebnije. Što se tiče Nadzornog odbora istina je POTPUNO drugačija od one koju u neznanju predstavljate. Ja sam jedini na Veću glasao protiv nelegalne suspenzije dva člana NO i u PISANOJ formi koju Glas razuma nije hteo da objavi pozvao sve članove Veća da se pridruže mojoj izjavi i niko se naravno nije pridružio. Na Skupštini ja nemam obavezu da glasam ni z aovoga ni za onoga, a iz postupka sa mojom kandidaturom na ovim „izborima“ se vidi valjda jasno i zašto. Dakle potpuno stre promašili temu. Ja sam jedini ovde koji je spreman sa svima vama na TV duel kad god hoćete o čemu god hoćete i neprekidan pokušaj da se fizički eliminišem najbolje govori koliko se inferiorno osećaju oni koji za takvim sredstvima posežu. Omogućite transparentnost, da se ne informišemo iz piratskih izvora pa će sve biti jasno. Inače primetite koliko među kandidatima ima ljudi iz iste porodice. Brat treba da nadzire brata, ćerka majku, a otac i sin da sede u istom Veću, i ko zna koje sve veze za koje i ne znamo.

 2. hocemo pravdu says:

  Mislim da je sada krajnje vreme da clanstvo JOB dobije spisak svih kandidata za sva mesta, i od jedne i od druge i od trece liste pa i onih nezavisno kandidovanih. Da li ce neko da precrta sa tog spiska ona lica koje je vanredna skupstina proglasila nepodobnim na 10 godina?

 3. Prolaznik says:

  Vidim da moj prosli komentar nije objavljen, znaci tajnovitost idalje ostaje i samo pustate pogodne komentare vasem ukusu, ocigledno nema razlike, samo zelite da sprovedete vasu mrezu za vase prijatelje i rodbinu, a sve ostaje isto. Iz tog razloga izgubili ste od moje porodice i prijatelja sigurnih 11. glasova.

 4. Prolaznik says:

  A u slucaju da kazete da ne znate o kom komentaru se radi:
  Koja je razlika izmedju vas i njih? samo druga mreza?
  Rodbina i prijatelji medjusobno da se kontrolisu posteno?
  Jel ima ikoga da vam u to zaista veruje?
  Koji je konkretno put da celu porodicu ubacim u sve odbore, pa da se medjusobno kontrolisemo za novac?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *