Lupa – 2

Glas Razuma

Istražujemo – svedočimo No. 002, 05. decembar 2019.

Poštovani  članovi JOB, kao što smo najavili u Istražujemo – svedočimo  No. 001, od 03. decembra 2019, dostavljamo vam  kompletan Ugovor JOB-JCB Asset Management DOO i Anex (izmene Ugovora) od 08.06.2018. Pogledali ste i razmislili o kojim se dimenzijama pljačke kroz privatizaciju JOB radi. Kada pregledate prezentiran Ugovor JOB-JCB Asset Management DOO “(I)” i Anex (izmene Ugovora) od 08.06.2018 “(II)” za Anex nema ni odluke (smenjenog) Veća, biće vam jasno da priče i laži bez uporišta u činjenicama služe da bi nas zaludeli i odvukli nam pažnju na  drugu stranu. Dakle koncentrišite se i pogledajte priložene dokumente koji jasno pokazuju nameru preuzimanja svih materijalnih resursa JOB od strane “štaba za privatizaciju”.

“Štab za privatizaciju JOB”:

Danilo Medić, Nela Papić, Sofija Levi Francuski, Avram Izrael, Jakov Alba

Obratite pažnju: Na Osnovni Ugovor “I” i na Anex osnovnog Ugovora (izmenu Ugovora) “II”

  1. Osnovni Ugovor – Uvodne konstatacije – Nigde nema skupštine JOB?
  2. Čl.2 Tačka 2.  Osnovnog Ugovora: Upravlja kompletnim fondom IMOVINE naručioca usluga tj. JOB, isto se ponavlja i u Anexu Ugovora (izmena ugovora Čl. 1, tačka 2).
  3. Osnovni Ugovor Čl 2. Tačka 4: kompletno upravljanje finansijama za svu imovinu i Tačka 5: unutrašnja i spoljna trgovina.
  4. Poslednji pasus Člana 2. Anexa Ugovora, JCB Asset Management DOO sam ubira prihode od turizma i rada za treća lica, a JOB plaća bruto plate i zaposlenih i NO, poreze i sve ostale troškove ???!!!
  5. JOB plaća sve troškove, a JCB Asset Management DOO fakturiše najveći deo za sebe.
  6. Poglavlje III Osnovnog Ugovora je dodela apanaže akterima “štaba za privatizaciju JOB”.

Teško je pobrojati šta se sve krije iza navedenih 4-5 stranica Osnovnog Ugovora i Anexa. Stoga je naša preporuka da članovi JOB pažljivo pročitaju prezentirane dokumente i da sami donesu zaključke. Glas razuma će obezbediti prostor za internet diskusiju po priloženim dokumentima. Sada vas ostavljamo da sami iz priloženih dokumenta sagledate šta nam se sve moglo dogoditi.  

  • Anex (izmene Ugovora) od 08.06.2018

III      Odluka o naplati ulaznica

One thought on “Lupa – 2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *