NAMEŠTANJE IZBORA, DRUGI DEO

[Jevrejska opstina Beograd] document: ”Upad u prostorije JOB”

Komentar na deo teksta navedenog dokumenta

Redakcija: JOB-Glas Razuma 2018.rs

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Početak citata

“Nameće se pitanje na šta bi ova zajednica ličila u budućnosti ako bi se svako malo sastajale grupe i grupice nezadovoljnih, ili npr. dovodili statiste da podižu bele papire, za 500 dinara na dan, u nekom hotelu ili restoranu, i da se tako postavljaju sami i proglašavaju Upravom ili još bolje novim predsednikom. Svake nedelje bi se mogle tako imenovati, statutom nepostojeće privremene ili prinudne uprave, ili kako god neko smisli da se nazovu.”

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

INFO JOB

Opstina@jobeograd.org
http://jobeograd.org/mailman/listinfo/opstina_jobeograd.org

Završen citat

 

A to vas boli.

Kažete: plaćali po 500 dinara na dan statistima (članovima JOB) za Vanrednu skupštinu.

Ne obmanjujte članstvo. Znate dobro da su učesnici skupštine, članovi JOB, platili dobrovoljni prilog za najam sale i pokriće troškova prevoza do mesta održavanja Vanredne skupštine  2. decembra 2018. godine. Za to vreme, dok ste vi među sobom delili pare nemenjene dodatku za decu, delili honorare i uvalili JOB u dugove (samo za osiguranje oko 100.000 Evra), članovi JOB su iz svojih džepova finansirali svoju Vanrednu skupštinu.

Još nešto da se ne zaboravi. Na ulazu u salu gde je Skupština održana, svaki učesnik je morao da se legitimiše, da mu se proveri JMBG, a ujedno se proveravao njegov status na poslednjoj verziji biračkog spiska koji smo za Skupštinu dobili iz JOB od službenika/funkcionera koji su videli kuda strahovlada Medića i njegovog klana vodi.

 

Pogledaj i uporedi:

Pogledajte uputstvo Miće Rajevića – Dokumenat JOB br. 151 od 27. februara 2019, tačka “3”, verovatno pod visokim pokroviteljstvom Anđelkovića-Pauka, kako treba muvati sa spiskovima prisutnih za skupštinu koja se planira za 17. mart.

Sajt Glas Razuma originalno uputstvo za Nameštanje izbora!

http://job-glasrazuma2018.rs/namestanje-izbora/  i sve će vam biti jasno.

Poslušajte i fono zapis gospođe Dijamanti u prilogu na GR sa istom temom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *