OPET SMO IH UHVATILI DA LAŽU

Povodom današnjeg obaveštenja bivšeg rukovodstva JOB da je Viši sud u Beogradu doneo REŠENJE kojim se apsolutno oglašava nenadeležnim za postupanje povodom tužbe SJOS, obaveštavamo članstvo da se Viši sud u Beogradu nepravosnažnim rešenjem oglasio nenadležnim pogrešnom ocenom da: “Nijedan sud ne može da odlučuje o odlukama o statutarnim pitanjima verske zajednice.” Već se desilo da se oglasi nenadležnim ali je po žalbi Viši sud morao primeniti član zakona koji izričito određuje nadležnost Višeg suda u prvom stepenu povodom izbora i razrešenja organa pravnih lica. Tako će biti i sada.

Zato bez brige i ne nasedajte lažima onih koje smo već više puta uhvatili da lažu.

4 thoughts on “OPET SMO IH UHVATILI DA LAŽU

 1. vidoje says:

  Koliko vidim, bivsi ove dopise clanstvu, pune neistina i lazi, pisu ocito iz ljubavi. Kako drugacije protumaciti da ih pisu u NERADNO vreme (zar JOB nije obavestila clanstvo da ne radi od 3.-9. decembra?).

 2. vidoje says:

  ps.
  Navod iz dopisa INFO JOB clanstvu:
  „Zato vas – Jevreje Beograda pozivamo da budete na oprezu, da se u slučaju potrebe hitro oglasimo i eventualno okupimo, kakao bi spasli i sačuvali čast Jevreja Srbije …“
  Nezabelezen apel do sada! Oni se ne libe da okrenu jedne clanove JOB protiv drugih clanova JOB radi svog ostanka i opstanka. Njih zajednica interesuje kao lanjski sneg, u stanju su sve da zrtvuju ne bi li ostali sto duze u „poziciji“. Zamislite, oni bi da „spasu i sacuvaju cast Jevreja Srbije“. Da li je ovome potreban bilo kakav komentar?

 3. Prav(n)a istina says:

  Samo da podsetimo clanstvo da je 2011 Vece JOB donelo odluku da se podnese krivicna prijava protiv: Avrama Izraela, Nele Papic, M Albaharevica, O Gabaj i Igora Ginzberga, organizatora puča u JOB 29 avgusta 2011. Oni su posle okupljanja obili brave, usli u prostorije JOB i postavili oruzano obezbedjenje obuceno u crne kosulje!! Mi stari clanovi JOB se secamo tih crnih dana!
  Tada je sud takodje objavio da je nenadlezan, ali po zalbi je ipak doneto resenje jer nije u pitanju verski problem, nego pravno lice, u ovom slucaju Savez JOS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *