UPRAVO SMO SAZNALI UPRAVO SMO SAZNALI UPRAVO SMO SAZNALI

UPRAVO SMO SAZNALI UPRAVO SMO SAZNALI UPRAVO SMO SAZNALI

Saznali smo iz pouzdanog izvora iz JOB da je Delta Generali, osiguravajuća kompanija kod koje smo osigurani, uputila dve opomene za neuplaćene tri mesečne rate osiguranja za članove Jevrejske Opštine Beograd. U opomenama je zaprećeno da tri neuplaćene rate, ukoliko se ne izmire, izazivaju raskid ugovora kojim se izmiruju troškovi lečenja naših članova od strane Delta Generali.

Nejasno je kuda odlaze prihodi JOB od izdavanja nekretnina i koliki su ti prihodi. Verovatno su ovi prihodi od izdavanja veći od iznosa koje bi JOB trebao da dobije u raspodeli po Zakonu. Da nije tako JOB bi opravdao do sada dobijen novac od SJOS i uplaćivao deo za prihod od nekretnina poput drugih JO. Prosta ekonomska logika. Laka matematika 2+2=4. Ali za izdatke Vrhuške uvek ima para za plate i preko plate. Ne zaboravite da ima porodica u JOB koje imaju i po četiri člana na jaslama naše Opštine.

Plašimo se da će Medić i družina pre nego što im vidimo leđa uvaliti JOB u dugove, obaveze i kojekakve druge nedaće. Moramo da stavimo pod lupu već sada sve poteze i malverzacije u JOB, jer treba očekivati mnogo problema koji će polako da isplivaju na površinu kad bratija krene da beži.

Prva obaveza Privremene uprave mora da bude uplata navedenog duga kako bi se obezbedio nastavak lečenja za naše članove. Odmah zatim treba poraditi na dodatku za decu članova koji se ne isplaćuje još od maja ove godine.

REDAKCIJA
JOB – Glas razuma

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *